PlanB Bewind

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Geen enkele situatie is hetzelfde. Levensomstandigheden zijn voor iedereen anders. Daarom is persoonlijke aandacht de basis van onze dienstverlening. We maken heldere afspraken met je en houden je op de hoogte van je financiële stand van zaken. We stemmen onze dienstverlening zoveel mogelijk af op je persoonlijke omstandigheden.

 

Hiermee helpen we je zo snel mogelijk rust en stabiliteit te brengen in je financiële situatie. We kijken daarbij of het mogelijk is je te begeleiden naar een situatie waarbij je weer zelfstandig je financiën kan beheren.

 

Drijvende kracht achter PlanB Bewind is Erika Remmerswaal. Als bewindvoerder doet zij haar werk vanuit haar ervaring als maatschappelijk werker. In deze rol heeft ze gezien hoe belangrijk het is dat een bewindvoerder aandacht heeft voor de omstandigheden van de cliënt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”21145″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]